Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Avaluació de plans de recerca anteriors
 

Avaluació de plans de recerca anteriors

La política científica de la Generalitat de Catalunya està impulsada per la Direcció General de Recerca (DGR) i coordinada des de la Subdirecció General de Polítiques Sectorials Científiques i Tecnològiques mitjançant l'elaboració de plans de recerca quadriennals. L'avaluació d'aquests plans és important perquè permetrà introduir, en els propers plans, les millores que es creguin adients en el moment de dissenyar-ne un de nou o durant la seva execució.


Informe d'avaluació del III Pla de Recerca de Catalunya 2001-2004

L'avaluació del III Pla de Recerca de Catalunya 2001-2004 (PRC), fou promoguda pel CIRIT. Es tracta d'una iniciativa orientada a produir informació sobre la política de recerca i innovació a Catalunya amb la intenció que sigui útil no només als responsables polítics i administratius, sinó també als actors del sistema de ciència i tecnologia de Catalunya i a la societat catalana. D'altra banda, és una iniciativa que respon a una demanda general de transparència més gran i de rendiment de comptes de l'ús de fons públics. La informació sobre aquesta avaluació està disponible en dos documents:

Informe d'avaluació del II Pla de Recerca de Catalunya 1997-2000

Amb l'objectiu d'avaluar el II Pla de Recerca de Catalunya, l'aleshores Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) va crear el Consell d'Assessorament, Seguiment i Avaluació format per persones de reconegut prestigi científic, tecnològic, cultural i industrial que van realitzar l'informe d'avaluació que trobareu en el document següent:

 


Data d'actualització: 02.12.2016